Over Olav

Na ruime tijd gewerkt te hebben voor een belastingadvieskantoor in Amsterdam waarbij mijn werkzaamheden bestonden uit het geven van advies aan bedrijven en particulieren met een nationale en internationale achtergrond en waarin ik leiding gaf aan de aangiftepraktijk waarbij de nadruk lag op het verzorgen van de diverse aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting, heb ik besloten om mijn ervaring en kennis in te zetten om mijn eigen praktijk op te starten in Hoorn, Verberne Consultancy, Tax & Admin.

In mijn praktijk zal ik mij inzetten voor particulieren en ondernemers/start-ups die begeleiding nodig hebben bij het onderhouden of opstarten van hun onderneming waarbij ik ondersteuning kan bieden bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en/of omzetbelasting en waarbij ik ook op deze gebieden kan adviseren. Ook kan ik ondersteuning bieden op administratief gebied en voorlichting geven over hoe het beste een administratie kan worden ingericht zodat de ondernemer op een meest efficiënte manier zijn werk kan doen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u meer weten over mijn dienstverlening dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen zodat wij samen uw wensen kunnen bespreken.

Olav heeft mij in zijn hoedanigheid van belastingadviseur bijzonder adequaat, professioneel en klantvriendelijk geadviseerd en bijgestaan bij de afwikkeling van zowel mijn inkomsten- en vermogensbelastingzaken als bij het doen van een schenking aan een ANBI te weten het Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis en bij de afhandeling van een nalatenschap in de familie.

E.C. Nieuwenhuijs

Wij zijn al jaren betrokken bij detailing en de lakverzorging van de meest exotische auto’s in Nederland; wij maken ook al enige jaren gebruik van de diensten van Olav waaronder de verzorging van onze boekhouding en diverse fiscale zaken. Door dit uit handen te geven aan zijn kantoor zijn wij ook in staat om ons te focussen op onze dienstverlening!

Andres Rodriguez & Patrick WalfenzaoDetail Koning Autostudio

Olav en ik hebben al jaren mogen samenwerken: eerst bij onze voormalige werkgever maar ook nu nog vanuit onze eigen ondernemingen. Olav kenmerkt zich door efficiëntie, het nakomen (en vooral snel) van beloftes en aangenomen opdrachten. Zijn kundigheid en zijn sterke netwerk garanderen de kwaliteit van het werk.

Jens LangendorffEigenaar Langendorff Tax Consultancy (Bussum/Amsterdam)

Neem contact op

Gegevens

E-mail: olav@verberneconsultancy.com
Telefoon: 06 21 105 964
KvK nummer: 73791407

Bezoekadres

Zekeringstraat 32 C
1014 BS Amsterdam