Trots lid van het Holland House Colombia!

Met trots mag ik mededelen dat het Holland House in Colombia heeft besloten een lidmaatschap te verlenen aan Verberne Consultancy.

Het Holland House is opgericht op 22 november 2013 en werd geopend door onze Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. De organisatie is één van de vijf bilaterale Kamers van Koophandel in Colombia en heeft als doel heeft het bevorderen en versterken van economische- en handelsbetrekkingen tussen Nederland en Colombia. De organisatie is een strategische partner voor ondernemers met commerciële en/of investeringsdoelen.

Verberne Consultancy, Tax & Admin richt zich onder andere op particulieren en ondernemers met een internationale achtergrond en wil ondersteuning bieden bij het bereiken van de missie van het Holland House. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld een aanvraag van een 30% regeling, het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting of advies bij emigratie- of immigratievraagstukken. Ook kan Verberne Consultancy door middel van dit lidmaatschap hulp bieden aan particulieren of ondernemers die willen investeren in Colombia en Nederland en toegang geven tot het grote netwerk dat het Holland House heeft te bieden. Zie hieronder de link naar het Holland House.

Holland House